SPLOŠNI POGOJI UPORABE

Ti splošni pogoji poslovanja (v nadaljevanju: SPP) se nanašajo na uporabo mojih spletnih strani www.tjasaslana.si in programi.tjasaslana.si, ter vse moje storitve, vsebine in izdelke ter na vse oblike sodelovanja z mano. 

Prosim, da si jih pred nakupom, uporabo in sodelovanjem z mano natančno prebereš ter da pozornost posvetiš tudi moji Politiki zasebnosti, ki opredeljuje način varstva osebnih podatkov uporabnikov spletne strani www.tjasaslana.si in mojih storitev.

Splošne in ostali pogoji poslovanja spletne strani www.tjasaslana.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno stranjo www.tjasaslana.si (v nadaljevanju tjasaslana.si) upravlja podjetje Tjaša Slana S.P., Krka 58a, 1301 Krka, davčna številka: 54412820 (v nadaljevanju: ponudnica, ponudnik, jaz). 

Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke ob oddaji naročila. Fizična oseba je izključno tisti uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. Kupec z nakupom potrjuje, da sprejema splošne pogoje poslovanja objavljene na tej strani in druge objavljene pogoje ter spremembe, ki jih bo upravitelj objavil na teh straneh. V primerih, ko naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, zanjo veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov le v primerih, ko je to posebej navedeno v samem zakonu.

UVODNA DOLOČILA

Namen teh SPP je pravna ureditev pogodbenega razmerja med mano kot ponudnico storitev in mojimi uporabniki in/ali kupc.

Moja spletna stran je spletne strani so www.tjasaslana.si in programi.tjasaslana.si (v nadaljevanju: spletna stran).

Moje storitve obsegajo vse storitve in izdelke (fizične in elektronske), kot so opredeljeni in ponujeni na moji spletni strani (v nadaljevanju: storitve) ne glede na to, ali gre za brezplačne ali plačljive storitve.

Moje vsebine so vsi tekstovni zapisi, avdio in video posnetki, slike in fotografije, katerih avtorica sem in ki so objavljene na moji spletni strani ali na kateremkoli drugem komunikacijskem kanalu.

Uporabnica oz. uporabnik (v nadaljevanju: uporabnica/uporabnik) mojih storitev je vsaka fizična oseba, ki uporablja moje storitve ne glede na to, ali so plačljive ali brezplačne. Bolj preprosto povedano, uporabnica mojih storitev postaneš v trenutku, ko začneš brati moj blog, gledati video, se vpišeš v moj program in podobno.

Kupec ali kupka oz. naročnik ali naročnica (v nadaljevanju: kupec, stranka, naročnica) je vsaka fizična ali pravna oseba, ki je z menoj sklenila poslovno razmerje za uporabo storitev. Bolj preprosto povedano, kupec postaneš, ko kupiš katero od mojih storitev.

Z moje strani pooblaščene osebe so zlasti moje sodelavke in sodelavci v kakršni koli obliki pravnega razmerja (prostovoljno delo, zaposlitev, študentsko delo, pogodbeno delo ipd.), gostje na videih ali drugi strokovnjaki, ki sodelujejo pri izvajanju mojih storitev. 

DOSTOPNOST INFORMACIJ

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

  • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja),
  • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
  • bistvene značilnosti storitev,
  • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke,
  • način plačila,
  • časovno veljavnost ponudbe,
  • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o morebitnih stroških za kupca,
  • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

VELJAVNOST IN UPORABA SPLOŠNIH POGOJEV

Ti SPP so pravno zavezujoči za vse moje uporabnice, pri čemer splošne določbe veljajo za vse storitve, za posamezno storitev pa poleg splošnih določb veljajo tudi posebne določbe. V primeru, da posebna določba glede posamezne storitve bolj natančno ali drugače ureja določen vidik te storitve kot splošna določba, ima posebna določba prednost pred splošno.

Poleg teh SPP moje uporabnice zavezuje tudi moja Politika zasebnosti. SPP in Politika zasebnosti so javno objavljeni na moji spletni strani in tako prosto dostopni vsem uporabnicam mojih storitev.

Z uporabo mojih storitev kot uporabnica potrjuješ, da si seznanjena s celotno vsebino teh SPP, jih razumeš in jih v celoti sprejemaš. Prosim, preberi jih natančno. V primeru, da se s katerokoli določbo teh SPP ne strinjaš, je nujno, da nemudoma prenehaš z uporabo mojih storitev, saj ti svojih storitev pod drugačnimi pogoji ne morem ponuditi.

Ti SPP imajo skupaj z opravljenim naročilom storitev preko spletne strani, po elektronski pošti ali na drug ustrezen način naravo pogodbe, sklenjene med mano kot ponudnico in tabo kot naročnico. V primeru, da skleneva še dodatno pogodbo ali dogovor v pisni obliki, SPP dopolnjujejo pogodbena določila. V primeru morebitnega neskladja zakon določa, da imajo posamezna določila pisne pogodbe prednost pred določili SPP.

Zaradi narave storitev (izvajanje tečajev in vadb na različnih lokacijah) se dogodki na spletni strani pogosto ažurirajo in spreminjajo.

Zato si pridržujem si pravico do občasne spremembe določil teh SPP brez predhodnega obvestila uporabnic, vključno s spremembami cen storitev. Za datum spremembe šteje objava na spletni strani, spremembe pa ne vplivajo na že sklenjene pogodbe, razen kadar je možnost spremembe cene med trajanjem storitve navedena v posebnih določbah teh SPP ali kako drugače pisno dogovorjena.

Vse moje storitve so namenjene polnoletnim osebam, torej starejšim od 18 let. Kot uporabnica moje spletne strani in mojih storitev izrecno izjavljaš, da si polnoletna. Vsaka uporaba, dostop ali nakup mojih storitev s strani mladoletne osebe ni v skladu s temi SPP in zanjo kot ponudnica ne prevzemam nikakršne odgovornosti.

Ti SPP so sprejeti 28.05.2021, veljati pa začnejo z dnevom objave na moji spletni strani. Veljajo za nedoločen čas.

PONUDBA, CENE IN DOBAVNI ROK

Vse cene so v evrih (EUR). Cena programa vsebuje DDV. Dostop do programa bo kupcu omogočen 24h po potrjenem plačilu, podatki za dostop pa sporočeni po elektronski pošti.

Kot sestavni del teh SPP se uporabljajo informacije o cenah posameznih storitev, navedene na moji spletni strani. Cene za ponudbe po meri oblikujem s pisnim dogovorom s kupcem, pri čemer pisni dogovor velja za sestavni del teh SPP.

NAČIN PLAČILA

Kupec se zavezuje poravnati kupnino za posamezno storitev, ponudnik pa mora znesek kupnine prejeti pred začetkom izvajanja storitve.

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • preko Paypal sistema, s PayPal računom ali veljavno kreditno kartico,
  • preko predračuna, ki mu ga pošljemo po elektronski pošti (v primeru, da je to mogoče)
  • preko sistema Stripe z veljavno kreditno kartico ali Paypalom.
  • preko sistema Quaderno z veljavno kreditno kartico.

Ponudnik kupcu na željo izda račun v elektronski obliki. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika.

Vsa periodična plačila, kot so mesečna naročnina, obročna plačila in podobno, ki so opravljena s kreditno kartico ali Paypalom, se bodo trgala avtomatično. Če bo plačilo neuspešno, bo sistem večkrat avtomatično poskusil obračunati zapadlo plačilo brez predhodnega obvestila.

V primeru nakupa spletnih storitev (spletno članstvo, spletni tečaji ali podobno) s kreditno kartico ali PayPalom kupec dobi digitalni dostop do kupljenih storitev takoj po opravljenem plačilu oziroma takoj, ko se storitev začne izvajati, če gre za plačilo v predprodaji. 

V primeru bančnega nakazila naročnica dobi digitalni dostop do kupljene spletne storitve po prejeti kupnini na moj tekoči račun, predvidoma naslednji delovni dan.

V primeru nakupa storitev v živo (coachinga, dogodkov in podobno) mora biti plačilo opravljeno in prejeto pred začetkom izvajanja storitve in v skladu s posebnimi določbami teh SPP, ki veljajo za posamezno storitev.

VARNOST

Upravitelj spletne strani uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov in naročil.

V nobenem primeru jaz kot ponudnica storitev nimam vpogleda in ne hranim podatkov o kreditnih karticah svojih naročnic. Z uporabo enega izmed zgornjih načinov plačila kot naročnica izrecno soglašaš s politiko zasebnosti in poslovnimi pogoji uporabljenega sistema. Pravna določila, ki veljajo za sistem Stripe, so dostopna na sledeči strani: https://stripe.com/en-si/privacy. Pravna določila, ki veljajo za sistem PayPal, so dostopna tule: https://www.paypal.com/en/webapps/mpp/ua/privacy-full

ZAMUDA

Po izteku roka za plačilo kupcu, ki je v zamudi, ponudnik izda pisni opomin za plačilo.

V primeru, da kupec kljub opominu s plačilom kateregakoli zneska zamuja za štirinajst (14) dni ali več, ima ponudnik pravico, da nemudoma prekine z zagotavljanjem vseh storitev brez predhodnega opozorila. To pomeni, da kupcu ukine digitalne dostope do storitev, za plačilo katerih je v zamudi, in/ali da prekinem z izvajanjem storitev v živo, za plačilo katerih si v zamudi. V takšnem primeru ponudnik ne odgovarja za nobeno premoženjsko ali nepremoženjsko škodo, ki bi kupcu nastala ali utegnila nastati zaradi prekinitve opravljanja storitev z moje strani.

Kupec se zavezuje poravnati vse stroške opominjanja in izterjave, ki bi jih ponudnik imel v zvezi z njegovim naročilom.

V primeru prekinitve izvajanja storitev zaradi zamude kupca s plačilom, se lahko po prejetem plačilu izvajanje storitev nadaljuje, v kolikor kot ponudnica presodim, da je mogoče ohraniti v odnosu med mano kot izvajalko in kupcem kot klientom zaupanje. V kolikor presodim, da to nadaljevanje izvajanja storitev zaradi okrnjenega zaupanja ni mogoče, kupec ne bo upravičen do nadaljevanja storitev. V nobenem primeru pa v primeru zamude plačila s strani kupca jaz kot ponudnica nisem dolžna vračati že poravnanega denarja.

ODSTOP OD POGODBE IN VRAČILA

Kupec lahko program preizkusi za 30 dni. V primeru, da po vsem opravljenem delu ne dobi rezultatov ali dobi občutek, da mu način učenja ni všeč, lahko kupec odstopi od pogodbe (skladno s spodnjimi pogoji), v katerem primeru bodo dobili vrnjen denar (minus stroške obdelave) pod naslednjimi pogoji:

– Rok za prošnjo za vračilo denarja je 29. dan od nakupa programa do 23:59.

– Kupec mora podati dokazilo o opravljenih vajah (da se prepričam), da je kupec resnično sodeloval v programu) in podati poročilo o tem, kaj ni delovalo (da se lahko naučim in program izboljšam).

– Na podlagi prejetih dokumentov, se ponudnik odloči, ali bo odobrilo vračilo denarja, ali ne.

Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila plačil se vršijo prek istega sistema kot ga je kupec izbral za plačilo na začetku.

Trenutek, ko je plačilo izvršeno in ponudnik prejme znesek (naj bo to preko sistema Stripe, Paypala ali nakazila na TRR), je pogodba sklenjena. V primeru periodičnih plačil je pogodba sklenjena ob plačilu oziroma prejemu prvega obroka.

Odstop od pogodbe v odstopnem roku je mogoč pisno, in sicer z izrecno izjavo, poslano po elektronski pošti. 

Če odstop ni bil podan v zakonitem roku, odstopnico o tem obvestim po elektronski pošti. V tem primeru odstopnica ne more zahtevati vračila že plačane kupnine, prav tako pa ne more zavrniti plačila še ne plačanih obrokov pri obročnem plačilu za storitve, ki jih je že ali jih še bo prejela.

V primeru, da se izkaže, da je naročnica huje kršila te SPP s kršenjem določb o avtorski pravici in pravicah intelektualne lastnine, kot je opredeljeno v teh SPP, nemudoma izgubi pravico do odstopa od pogodbe, tudi če odstopni rok še ni potekel. V tem primeru se pogodba prekine iz krivdnih razlogov, sledi pa sodni postopek.

KOMUNIKACIJA

Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik preko sredstev komunikacij na daljavo, če je to potrebno in kupec temu ne nasprotuje. 

Vsa komunikacija v zvezi s pogodbenim razmerjem med njim in mano kot ponudnico poteka preko elektronske pošte. To vključuje tudi račun v elektronski obliki, opomine, ponudbe in predračune, obvestila o poteku storitev, opozorila o kršenju SPP ipd. Za vsa vprašanja in dodatne informacije o mojih storitvah in vsebinah sem na voljo preko tjasa@tjasaslana.si.

NEDOVOLJENO RAZMNOŽEVANJE VSEBINE

Vse vsebine na moji spletni strani in socialnih medijih (tekstovne, slikovne, avdio, ter video) so moje avtorsko delo in so zaščitene z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah, prav tako to velja tudi za grafično podobo, poimenovanje programov, logotipe ipd.

Kupec z nakupom programa pridobi dostop do vsebine programa in pravico do rabe teh vsebin za osebne namene. 

Vsebina programa ostaja intelektualna lastnina ponudnika. Kopiranje vsebine deloma ali v celoti v komercialne namene ter omogočanje dostopa do vsebine drugim s kopiranjem ali deljenjem podatkov za dostop ni dovoljeno. V primeru ugotovljenih kršitev kupec izgubi svoj dostop do vsebin ter pravico do vračila.

Uporabnica izrecno soglaša in se zaveda, da je v primeru kršitve teh SPP in moje avtorske pravice skladno z Obligacijskim zakonikom odškodninsko odgovorna meni kot avtorici za nastalo škodo in škodo, ki bi mi utegnila nastati.

Uporabnica se zaveda, da gre v primeru odtujitve ali neupravičene rabe katerekoli vsebine ali njenega dela, ki je moja last, za izkazano kaznivo dejanje, za katero kršitelj kazensko odgovarja po veljavni zakonodaji.

DOVOLJENJE ZA UPORABO PRISPEVKOV

Če kot uporabnica prostovoljno deliš svoje mnenje glede mojih storitev na moj e-naslov, prek moje spletne strani, ali socialnih medijev, ki vsebuje besedilo/slike/fotografije/video/avdio posnetke (npr. izjava o kakovosti mojih storitev), meni in z moje strani pooblaščenim osebam s tem izrecno podaš dovoljenje, da tvoj prispevek v celoti ali delno vključim na svojo obstoječo ali prihodnjo spletno stran, vezano na moje storitve, ter to vključim v svoje storitve in vsebine, ne da bi morala od tebe pridobiti kakšno dodatno soglasje in brez kakršnekoli kompenzacije ali nadomestila. Hkrati pa tudi izrecno izjavljaš, da si avtorica in lastnica te vsebine.

S tovrstnim posredovanjem izrecno dovoljuješ, da ob prispevku objavim tudi tvoje ime (brez priimka)in/ali spletni vzdevek ter te označim kot avtorja in lastnika prispevka. Po dogovoru in s tvojim dovoljenjem lahko objavim tudi tvoj priimek, fotografijo in morebitno povezavo do tvoje spletne strani. 

V kateremkoli trenutku lahko zahtevaš, da tvoj prispevek uporabim brez tvojega imena ali da ga v celoti odstranim s svoje spletne strani in iz svojih vsebin. To storiš s pisnim sporočilom na tjasa@tjasaslana.si in v najkrajšem času bom odstranila tvoje ime oziroma odstranila prispevek ter te o tem obvestila po elektronski pošti. 

S sodelovanjem pri izvajanju mojih digitalnih storitev, vključno s sodelovanjem v Facebook skupnostih, se zavedaš, da izvajanje posamezne storitve snemam ali lahko posnamem s fotografijo, video ali avdio zapisom, ki vsebuje tvojo sliko, glas ali podobo, s čimer izrecno soglašaš.

Z opisanimi dejanji posredovanja in/ali objave in/ali sodelovanja na dogodku preneseš name materialne avtorske pravice nad tvojim prispevkom. Zavedaš se, da lahko tovrstne tvoje prispevke in posnetke delim s svojimi obstoječimi in potencialnimi uporabnicami, vključno za promocijske namene.

Pridržujem si pravico, da tvojega posredovanega prispevka na zgoraj opisan način ne uporabim in/ali da ga kadarkoli in brez predhodnega obvestila po svoji lastni presoji odstranim iz uporabe.

Vedno spoštujem avtorstvo in lastništvo tvojih idej, storitev, izdelkov in ponudb, kar pomeni, da si jih ne bom prisvojila, jih uporabila ali si jih sposodila za uporabo v mojem poslu.

SODELOVANJE Z DRUGIMI PONUDNIKI

Podjetje uporablja določene aplikacije za še boljšo uporabniško izkušnjo. Uporabnica se strinja z vsemi pogoji uporabe in politiko zasebnosti le-teh aplikacij.

Pogoji uporabe aplikacije Voxer: https://www.voxer.com/tos

Politika zasebnosti aplikacije Voxer: https://www.voxer.com/privacy

Pogoji uporabe aplikacije Telegram: https://telegram.org/tos
Politika zasebnosti aplikacije Telegram: https://telegram.org/privacy 

Pogoji uporabe aplikacije Zoom: https://zoom.us/terms
Politika zasebnosti aplikacije Telegram: https://zoom.us/privacy 

PRENEHANJE POGODBENEGA RAZMERJA

Pogodbeno razmerje med ponudnikom in kupko preneha:

  1. po izpolnitvi namena sklenitve pogodbenega razmerja, na primer po končanju programa, tečaja, coachinga, oz. prekinitvi članstva.
  2. zaradi odpovedi pogodbe s strani kupke skladno z odpovednim rokom,
  3. zaradi odpovedi pogodbe s strani mene kot ponudnice brez odpovednega roka,
  4. zaradi nastopa višje sile,
  5. v posebnih primerih, opredeljenih v posebnih določbah teh SPP.

Namen sklenitve pogodbenega razmerja je izpolnjen, ko se izteče zadnji dan roka za uporabo digitalne vsebine ne glede na to, ali je naročnica vsebino dejansko uporabila ali ne. V tem primeru je rok za uporabo vsebine vnaprej točno določen, stranka pa je z njim pisno seznanjena. V primeru coachinga ali drugih osebnih storitev v živo pogodbeno razmerje preneha z dokončanjem zadnjega dogovorjenega srečanja med mano in stranko.

Kot ponudnica si pridržujem pravico, da kadarkoli brez odpovednega roka odpovem sodelovanje s katerokoli uporabnico, če:

  1. ugotovim, da uporabnica huje krši te SPP ali zakon, pri čemer pogodbeno razmerje preneha takoj,
  2. ugotovim, da uporabnica pri ali z uporabo moje spletne strani in/ali storitev krši zakon, te SPP ali druge pravne določbe, ki jo zavezujejo in so javno objavljene na moji spletni strani, in s kršitvijo kljub mojemu pisnemu opozorilu ne preneha nemudoma,
  3. kljub pisnemu opozorilu z moje strani uporabnica ne spoštuje in ne želi spoštovati pravil komuniciranja pri ali v zvezi z uporabo moje spletne strani, mojih storitev in/ali mojih vsebin,
  4. ugotovim, da je kljub poskusu mirne rešitve nesporazuma ali konflikta med mano in uporabnico najin odnos tako skrhan, da sodelovanja ne moreva nadaljevati učinkovito, uspešno in za obe strani zadovoljujoče.

PRITOŽBE

Upravitelj spletnega portala www.tjasaslana.si mora kupcem omogočiti pritožbo po različnih komunikacijskih tokovih (po telefonu, e-pošti) in ga/jo vseskozi obveščati o statusu pritožbe. V interesu podjetja je, da se vse pritožbe in morebitni spori rešujejo izvensodno. Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik mora postaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Postopek za oddajo pritožb mora biti na voljo na spletnih straneh, enostaven za uporabo in zaupen. Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. Naslov za pritožbe: tjasa@tjasaslana.si

REŠEVANJE SPOROV

Tjaša Slana s.p. spoštujejo veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Tjaša Slana s.p. se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.

V primeru težav se kupec s prodajalcem Tjašo Slana lahko poveže preko elektronske pošte na tjasa@tjasaslana.si. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova tjasa@tjasaslana.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Tjaša Slana se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in potrebnim časom ter stroški, ki nastanejo zaradi reševanja spora, kar je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si Tjaša Slana s.p. prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Skladno z zakonskimi normativi Tjaša Slana s.p. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Tjaša Slana, ki kot ponudnik storitev omogoča spletno trgovino na območju RS, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom tukaj.

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

OPOZORILA:

Razumem, da vloga Tjaše Slana (“coach”) in celotnega programa NI predpisovanje ali ocenjevanje mikro- in marko-hranil, zagotavljanje zdravstvene oskrbe; prehranska ali zdravstvena terapija; ali diagnoza, zdravljenje kakršnih koli bolezni, stanja ali druge fizične ali duševne bolezni človeškega telesa. Namesto tega naj program služi kot mentor in vodnik, ki strankam pomaga doseči cilje tako, da jim pomaga oblikovati in vpeljati trajnostne pozitivne spremembe življenjskega sloga. Razumem, da coach ne deluje v vlogi zdravnika, dietetika, psihologa ali kakršnega koli drugega licenciranega strokovnjaka. Nasveti, ki jih coach da, niso nadomestilo za nasvete strokovnjakov. Če sem v oskrbi zdravstvenega delavca, ali trenutno uporabljam zdravila na recept, razumem, da se moram o vsem prej posvetovati z mojim zdravnikom. Moja odločitev za delo s coachem ni mišljeno kot nadomestilo za delo z usposobljenim zdravstvenim delavcem.

GARANCIJA:

UPORABA KATEREGA KOLI PROGRAMA ALI MATERIALOV NA TEJ STRANI NE GARANTIRA REZULTATOV. Kupec razume, da uporaba nobenega tečaja, programa, knjižnice ali implementacija drugega gradiva, ki ga Tjaša ponuja, ne garantira rezultatov.

ODVEZA ODGOVORNOST

Uporabnica/kupka potrjuje, da sprejema polno odgovornost za svoje življenje in dobro počutje, kot tudi za zdravje in dobro počutje svoje družine in otrok ter vse odločitve, ki jih bo naredila med ali po mojih storitvah. Strinja se, da vse storitve in vsebino uporablja prostovoljno in po svoji lastni presoji ter v celoti na lastno odgovornost. Izrecno izjavlja, da je stara najmanj 18 let in da v celoti ter popolnoma prevzema vsa tveganja, ki izhaja ali bi lahko izhajalo v povezavi z mojimi vsebinami in storitvami oz. kakršnim koli sodelovanjem z mano, vključno s tveganjem poskušanja nove hrane ali prehranskih dopolnil, in tudi tveganj, ki so povezani z spremembami življenjskega sloga. Tjašo Slana uporabnica/kupka odvzema odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi lahko nastala v povezavi z njeno vsebino ali storitvami.

Vse programe, delavnice in nasvete, ki jih ponudnik deli na svoji spletni strani in organizira na spletu ali v živo, niso nadomestilo za ustrezno zdravniško pomoč. Če ima uporabnica/kupka resna bolezenska stanja, bolečine, kakršnekoli težave z zdravjem se mora pred prakticiranjem programov posvetovati z ustreznim zdravstvenim delavcem.​

Tjaša Slana ni finančni svetovalec. Vsa vsebina v programih je namenjena le v izobraževalne in informativne namene. Vse informacije, ki jih Tjaša deli izhajajo iz njenih osebnih izkušenj.​

Uporabnica v celoti prevzema odgovornost in tveganje za svoj napredek in se zaveda, da njen lasten napredek ni odvisen od in ne izvira iz mojih storitev in mojega dela. 

Kot ponudnica ne jamčim in ne prevzemam nobene odgovornosti za dosežene ali nedosežene rezultate uporabnice, ki izvirajo ali bi lahko izvirali iz uporabe mojih storitev.

Kot uporabnica se zavedaš in se izrecno strinjaš, da kot ponudnica ne odgovarjam za škodo, ki bi tebi ali kateri koli drugi osebi nastala ali utegnila nastati pri ali v zvezi z uporabo moje spletne strani, mojih storitev ali mojih vsebin, razen po zakonu, če oškodovanec nedvomno dokaže, da je bila škoda z moje strani povzročena namenoma ali iz velike malomarnosti. Kot ponudnica izrecno ne prevzemam nobene odgovornosti za morebitne nesreče, poškodbe, izgube, smrti, izgube dohodka, negativne posledice pri poslovanju, izgube ugleda in dobrega imena in podobno, ki izhajajo iz malomarnosti ali kršitve teh SPP s strani uporabnice, drugih udeležencev mojih storitev ali tretje osebe, tudi če je bilo mogoče te posledice predvideti. Prav tako izrecno ne prevzemam odgovornosti za kakršnakoli dejanja in njihove posledice uporabnic mojih storitev, tudi v primeru, ko bi dejanje ene uporabnice povzročilo škodo drugemu.

Kot ponudnica digitalnih storitev in upravljavka spletne strani ne jamčim, da so moje digitalne storitve in spletna stran kibernetsko popolnoma varne. Kibernetsko varnost lahko zagotavljam le v skladu s splošno sprejetimi standardi in ustaljenimi ukrepi. Prav tako ne jamčim, da so moja spletna stran in digitalne storitve brez računalniških virusov ali drugih škodljivih komponent, čeprav k temu stremim.

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti storitev, število prostih mest in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil mesto na čakalni listi. Ob sprostitvi mest ali novih terminih bo kupec takoj obveščen. V primeru zapolnjenosti mest in že izvedenega plačila bo ponudnik kupcu lahko omogočil tudi preklic naročila ali zamenjavo rezervirane storitve.​

 

POGOJI UPORABE knjižnice Čarobno Reprogramiranje se nahajajo tukaj. Z nakupom članstva v knjižnici potrjuješ, da si pogoje prebrala in se z njimi strinjaš.

POGOJI UPORABE spletnega tečaja Končno Svobodna se nahajajo tukaj. Z nakupom tečaja potrjuješ, da si prebrala pogoje in se z njimi strinjaš.

POGOJI UPORABE 10-mesečnega mentorstva Naravno Vitka se nahajajo tukajZ nakupom mentorstva potrjuješ, da si prebrala pogoje in se z njimi strinjaš.

Tjaša Slana s.p.
Krka 58a
1301 Krka
Slovenija
tjasa@tjasaslana.si

Pogoji poslovanja so bili posodobljeni  15.5.2023