KAJ PRAVIJO… ♥

“Za mano so leta prenajedanja in diet. Skoraj sem že obupala. Potem se po naključju naletela na tečaj Končno svobodna… Na začetku sem bila malo skeptična in z nakupom sem oklevala tudi zaradi financ. In vem, da sem rekla Tjaši: “Če pa tole deluje, si pa zame največja ‘carica’!!!” Zdaj lahko to samo potrdim!! Telesna teža se je znižala – ne vem sicer koliko, ker se ne tehtam, ampak opazno. Nekatera oblačila so mi prevelika, nekatera pa spet prav. Bolj sem samozavestna, srečnejša, predvsem pa hvaležna do neba. Ja, lahko rečem, da sem Končno svobodna!!!  Hvala Tjaša iz srca!!! 

Nehala sem se prenajedat, začela sem poslušat svoje telo, pri hrani uživam. 

Pred tem sem poiskusila sem vrsto diet, tek, fitnes …. vse na kratki rok. Izgubila sem ogromno kilogramov in jih še več pridobila.  

Tečaj bi priporočila vsem, ki se prenajedajo. Zakaj??? Zato, ker deluje!!!! in zato, ker je tako zelo lahko!!! 

Zahvalila bi se ti za tako dobro izdelan tečaj Končno svobodna. Mene si se dotaknila in rešila. Hvala ti!!! Vem da je delo na sebi dolgotrajen proces ampak lahko rečem, da sem na pravi poti. Ponosna sem nase. Lahko rečem da sem končno svobodna! Hvalaaaaa!!!”

Beti

Največji vtis je name naredilo dejstvo, da je možno uspeti na drugačen, bolj prijazen način – brez diete. Prvič razumem kaj pomeni, da s svojim telesom delaš z ljubeznijo oz. da hujšas iz ljubezni do svojega telesa. 
Prej sem mi je teža nihala mesečno, tudi po 4 kg. Moja težava ni bila toliko v prenajedanju do slabosti. Bolj je bilo to, da sem si prepovedala sladkarije – kar mi je nekaj časa uspevalo, dokler nisem dosegla oblike telesa, ki mi je bila všeč, potem pa sem si dala dovoljenje in spet jedla vsak dan… ter se spet zredila.
Zdaj sem bolj samozavestna, shujšala sem ravno toliko, da sem si všeč in čeprav še ni to to, se ne obremenjujem. Vem, da sem lepa že zdaj in na to se fokusiram. To je tudi eden izmed večjih aha momentov… Prvič sem si tudi kupila hlače, ki so mi prav in se v njih počutim udobno že ZDAJ in ne ko bom shujšala.
Svojega telesa ne kritiziram več, celo hvaležnost čutim in z občudovanjem pogledam svoje zaobljene boke. Jem vso hrano, ki je bila zadnjih nekaj let prepovedana, nimam občutka slabe vesti.Pa tudi nisem več obsedena z mislijo, da moram shujsati. Vseč s
Petra Križan

Tjaša, HVALA, da sem se odzvala na tvoje sporočilo in SLEDILA, HVALA za vse pozitivne informacije in odprtje mojih oči in pogleda naše in na svet okoli mene. Hvala za vse nasvete, pozitivno energijo in ljubezen, ki si jo dela z nami. To je bila zame ena najboljših odločitevv zadnjem času. Z veseljem se sledim tvojim tečajem…tako, da odi ustvarjalna in navdihujoča še naprej!!! 💛💚💖😍

Klara

Z nakupom tečaja Končno Svobodna sem najprej zelo oklevala, ker nisem verjela, da bi mi karkoli sploh lahko pomagalo. Pred tem poskusila že ogromno diet in raznih telovadb, celo hipnozo… a nič od tega ni delovalo. O hrani sem prej razmišljala 24 ur na dan!

Zdaj se počutim svobodno na vseh področjih! Zelo sem shujšala. Moj odnos do hrane in telesa se je zelo spremenil. Jem, ko sem lačna, jem zavestno, hrana mi je zdaj le hrana.
Začela sem se ceniti in spoštovati in zdaj dejansko najdem užitek v življenju in ne več v hrani. Do svojega telesa sem ljubeča. Rada se imam.
Tečaj Končno Svobodna se mi je zdel izredno učinkovit in ga priporočam vsem, izvrsten je!
Sanja Jelenc

Pred tečajem sem bila precej nezadovoljna sama s sabo.. postava, premalo casa, nezaupanje sama vase in v svoj posel…

Ob koncu tečaja imam 4kg manj, čas pokoristim drugače, verjamem vase in v svoje odločitve, tako da bomo v podjetju zaposlili se eno osebo zaradi kolicine dela!! 

Mirnejsa sem in zaupam vase.
Vse to je velik uspeh,ki sem se ga naucila sprejeti in biti zanj hvalezna.
Je pa vse skupaj sele zacetek moje nove poti in zadovoljstva. Vem, kako premagati morebitne prihodnje ovire.
Ponosna sem nase, ponosna na svoje telo in zenstvenost.
Hrana ni vec uteha in nekaj kar bi mi okupiralo misli..naredilo je klik in lazje izbiram meni bolj primerno hrano in ne kompliciram (zame nekaj za ostale v druzini nekaj) in nimam slabe vesti v kolikor si zelim nekaj privosciti.
Spoznala sem svoje navade in potrebe, naucila sem se poslusati svoje telo in mu poskusam dati tisto kar potrebuje v danem casu.
Pred tem sem že poskusila z mentorstvom, pa se ni obneslo, ker je bilo prevec ‘gestapovsko’ (vse to moras narediti, drugace ne bo sprememb)
Tecaj je pa sproscen in te vodi da sam spoznas svoj prav in sam prides do zakljuckov kaj ti pase in kaj ne. Velika pohvala tudi sotecajnicam za motivacijo in spodbudo.
Tečaj priporočam drugim, ampak dejstvo pa je,da se marsikdo ni sposoben soociti s svojimi strahovi in potenciali in je lazje ziveti v coni udobja..tisti,ki stalno ‘jambrajo’ in iscejo probleme namesto resitev,od tega tecaja ne bi imeli nic.
Resnicno sem hvalezna za ta tecaj in super vodstvo.
Hvalezna vsaki tecajnici,mislim da smo res lustna skupina,ki smo skupaj veliko dosegle,predvsem pa da smo pozitivne druga do druge in da iscemo v nas dobro in ne napak.
Hvala vam za skupno pot.
Živa Kolman

Hvala ti Tjaša za tvojo pomoč in dobro energijo, ki jo deliš z nami. Vidi se, da delaš s srcem in to najbolj cenim. Ti si moj zlati prah haha…zelo sem te vzljubila res. Bodi tak srček še naprej.

Sabina